Apa suhu paling murah kanggo toleransi kadhemen ing wit dhuwit (Pachira akuatik)

Suhu paling ngisor wit dhuwit (Pachira akuatik) yaiku 5 ℃. Cathetan: Wit dhuwit (Pachira aquatic) dikenal kanthi jeneng umum kastanye Malabar, kacang Prancis, kastanye Guyana, wit Provision, kacang Saba, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) lan didol kanthi komersial kanthi jeneng wit dhuwit lan tanduran dhuwit. . Nalika suhu luwih murah tinimbang 5 ℃,…

Waca liyane

Bisa wit dhuwit (Pachira akuatik) njaluk srengenge

Wit dhuwit (Pachira aquatic) bisa kena srengenge. Mung ing lingkungan sing entheng cabang lan godhong bisa tuwuh kanthi kuat. Cathetan: Wit dhuwit (Pachira akuatik) dikenal kanthi jeneng umum kastanye Malabar, kacang Prancis, kastanye Guyana, wit Provision, kacang Saba, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) lan didol kanthi komersial kanthi jeneng wit dhuwit lan Dhuwit ...

Waca liyane

Apa alternatif saka whisk kabel?

Sampeyan bisa nggunakake prosesor pangan lan sumpit tinimbang whisk kabel. (1) Sampeyan bisa nggunakake sumpit utawa mesin masak tinimbang whisk kabel. Sampeyan bisa nggunakake chokes tinimbang whisk kabel, nanging sampeyan kudu nglampahi liyane gaweyan lan pengalaman praktis. Yen sampeyan ora duwe kekuatan sing cukup, nyampur bahan karo sumpit bisa nyebabake ...

Waca liyane

Apa sampeyan kudu mbanyoni wit dhuwit (Pachira aquatic) ing mangsa

Ing mangsa kita kudu nyirami wit dhuwit (Pachira aquatic).Yen wit dhuwit (Pachira aquatic) kurang banyu, bakal nyebabake godhong kuning. Cathetan: Wit dhuwit (Pachira aquatic) dikenal kanthi jeneng umum kastanye Malabar, kacang Prancis, kastanye Guyana, wit Provision, kacang Saba, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) lan didol kanthi komersial kanthi jeneng wit dhuwit lan ...

Waca liyane

Pupuk apa sing kudu digunakake nalika menehi pupuk kanggo wit dhuwit (Pachira akuatik)

Nalika ngetrapake pupuk kanggo wit dhuwit, kita kudu nggunakake pupuk nitrogen. Cathetan: Wit dhuwit (Pachira aquatic) dikenal kanthi jeneng umum kastanye Malabar, kacang Prancis, kastanye Guyana, wit Provision, kacang Saba, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) lan didol kanthi komersial kanthi jeneng wit dhuwit lan tanduran dhuwit. . Kajaba iku, kita kudu nggunakake senyawa…

Waca liyane

Apa aku bisa mbanyoni wit dhuwit cilik (Pachira akuatik) ing dina ganti lemah

Kita bisa nyirami wit dhuwit cilik (Pachira aquatic) ing dina ngganti lemah, Cathetan: Wit dhuwit (Pachira aquatic) dikenal kanthi jeneng umum kastanye Malabar, kacang Prancis, kastanye Guyana, wit Provision, kacang Saba, Monguba ( Brazil), Pumpo (Guatemala) lan didol kanthi komersial kanthi jeneng wit dhuwit lan tanduran dhuwit. Lan rong jam…

Waca liyane

Pira dina wit dhuwit (Pachira akuatik) bisa urip sawise transplantasi

Sawise transplantasi wit dhuwit (Pachira aquatic) suwene 1 minggu, bisa urip. Cathetan: Wit dhuwit (Pachira aquatic) dikenal kanthi jeneng umum kastanye Malabar, kacang Prancis, kastanye Guyana, wit Provision, kacang Saba, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) lan didol kanthi komersial kanthi jeneng wit dhuwit lan tanduran dhuwit. . Sawise wit dhuwit (Pachira akuatik) ditransplantasikan ...

Waca liyane