Sabaraha suhu panghandapna pikeun toleransi tiis dina tangkal duit (Pachira akuatik)

Suhu panghandapna tangkal duit (Pachira akuatik) nyaéta 5 ℃. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, Tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami Tangkal Duit sareng Pabrik Duit. . Nalika suhu langkung handap 5 ℃,…

Maca deui

Tiasa tangkal duit (Pachira akuatik) meunang panonpoé

Tangkal artos (Pachira aquatic) tiasa kakeunaan panonpoé. Ngan dina lingkungan anu terang tiasa dahan sareng daunna tumbuh kuat. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami tangkal Duit sareng Duit ...

Maca deui

Naha anjeun peryogi cai tangkal artos (Pachira akuatik) dina usum tiis

Dina usum tiis urang kudu nyiram tangkal duit (Pachira aquatic).Lamun tangkal duit (Pachira aquatic) kakurangan cai, bakal ngabalukarkeun daun konéng. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, chestnut Guyana, Tangkal Provision, kacang Saba, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami tangkal Duit sareng…

Maca deui

Pupuk naon anu kedah dianggo nalika ngalarapkeun pupuk kana tangkal artos (Pachira akuatik)

Nalika nerapkeun pupuk kana tangkal artos, urang kedah nganggo pupuk nitrogén pikeun éta. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, Tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami Tangkal Duit sareng Pabrik Duit. . Salaku tambahan, urang kedah nganggo sanyawa…

Maca deui

Dupi abdi tiasa cai tangkal duit saeutik (Pachira akuatik) dina poé ngarobah taneuh

Urang tiasa nyiram tangkal artos sakedik (Pachira aquatic) dina dinten ganti taneuh, Catetan: Tangkal artos (Pachira aquatic) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, chestnut Guyana, tangkal Provision, kacang Saba, Monguba ( Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami tangkal Duit sareng pabrik Duit. Sareng dua jam…

Maca deui

Sabaraha dinten tangkal artos (Pachira akuatik) tiasa hirup saatos cangkok

Sanggeus cangkok tangkal duit (Pachira aquatic) salila 1 minggu, éta bisa salamet. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, Tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami Tangkal Duit sareng Pabrik Duit. . Saatos tangkal artos (Pachira akuatik) dicangkokkeun…

Maca deui