Kumaha cara melak tangkal artos (Pachira aquatic) pikeun budidaya hidroponik?

When carrying out branch cutting hydroponic culture for money tree (Pachira aquatic), we should pay attention to the hydroponic culture time, and select branches, branch planting and hydroponic management. Note: Money tree(Pachira aquatic) is known by its common names Malabar chestnut, French peanut, Guiana chestnut, Provision tree, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) and is …

Maca deui

Kumaha dahar pot Opuntia Milpa Alta?

Urang tiasa nganggo taneuh alkali lemah keusik sareng perméabilitas anu saé pikeun tuang Opuntia Milpa Alta. ① Syarat taneuh: Opuntia Milpa Alta cocog pikeun taneuh alkali lemah keusik sareng perméabilitas anu saé. Urang ogé tiasa nganggo taneuh kebon sareng lebu sekam padi pikeun nyiapkeun taneuh budaya. ② Lingkungan tumuwuh: mibangtahi ngarasakeun haneut, garing jeung ventilated ...

Maca deui

Naon metode budidaya sareng pancegahan Sedum corynephyllum fr ö D?

Dina usum panas jeung usum tiis, urang kudu nengetan jumlah watering. Sedum Bentuk ciri tina corynephyllum fr ö D Éta tutuwuhan succulent taunan. Tutuwuhan ieu bentukna rungkun leutik, jangkungna 20-30 cm, sareng seueur cabang. Daunna ngagumpul di luhureun dahan, mesofil, silinder, ...

Maca deui

Kumaha cara beternak kaktus buntut beurit emas (cleistocactus winterI)

Kaktus buntut beurit emas (cleistocactus winterI) tiasa disebarkeun ku cara ngacabang, motong, grafting sareng nyebarkeun. Catetan: Golden Rat Tail Cactus boga ngaran ilmiah Cleistocactus winteri. Kaktus buntut beurit emas (cleistocactus winterI) tiasa disebarkeun ku cara ngacabang, motong, mencangkok sareng nyebarkeun Ramets mangrupikeun metode beternak anu paling sering dianggo. Nalika kaktus buntut beurit emas (cleistocactus ...

Maca deui

Kumaha céri nyimpen éta?

Anjeun tiasa nyimpen céri ku sababaraha cara. Anjeun tiasa nyimpen céri ku cara alami. Anjeun tiasa nyimpen céri garing dina tempat semi rindang sareng ventilated. Lamun rencana pikeun refrigerate céri, anjeun tiasa nyimpen dina kantong disegel. Anjeun kedah ngontrol suhu antara -1 sareng 0 ℃. Anjeun tiasa …

Maca deui

Naon metode budidaya sareng pancegahan paliurus hemsleyanus?

Urang tiasa milih taneuh campuran anu ngandung taneuh daun ruksak, taneuh keusik sareng vermiculite pikeun melak paliurus hemsleyanus. Dina waktos anu sami, urang ogé tiasa nambihan batu sareng pupuk organik ferméntasi kana taneuh campuran ieu. Salaku tambahan, urang kedah ngontrol suhu antara 10 sareng 25 degrees Celsius. Sumawona, kami ogé ngajamin masihan paliurus…

Maca deui

Kumaha carana ngadamel tangkal céri potted kulawarga?

Anjeun tiasa nuturkeun metodeu ieu pikeun ngadamel pepelakan pot leutik. Cherry aya di imah. Anjeun kedah milih taneuh gambut, taneuh keusik sareng pupuk organik pikeun nyiapkeun taneuh keusik kalayan kasuburan anu luhur sareng drainase anu saé. Anjeun kedah nyiapkeun wadah anu cocog sareng liang solokan, sapertos pot liat. Anjeun kedah melak siki atanapi pepelakan di…

Maca deui