Alat-alat Leutik Anu Diciptakeun Ieu Ngareuwaskeun Kuring!

Midea + KAOKAO FRIENDS= Pemanggang roti, SUPOR + Doraemon= Rice cooker, Bear+ My Little Pony= Air fryer, jeung Joyougn + HELLO KITTY= Mini Pot. Cross-border co-branding craze sanggeus gelombang, industri Perkakas imah ogé geus dimimitian cooperate jeung sagala rupa jenis IP. Ieu parantos ngarobih pendekatan penjualan tunggal sateuacana sareng nyababkeun kejutan ka konsumén. Midea…

Maca deui