Naon Dupi Dash Cable?

Kabel DASH mangrupikeun téknologi ngecas lampu kilat anu didamel khusus ku OnePlus pikeun telepon sélulérna. Kabel DASH ngahijikeun antarmuka USB Type-C dumasar kana otorisasi téknologi ngecas flash VOOC.