Naon hartina kaktus

Kaktus nunjukkeun karakter anu kuat, cinta anu teguh, sumanget anu teu kaampeuh sareng iman anu pengkuh. Kaktus nunjukkeun karakter anu kuat, anu hartosna urang moal sujud kana kasusah dina kaayaan anu ekstrim. Bréh, éta ngandung harti cinta tekad. Éta ngagunakeun penampilan anu paling padet pikeun ngajagi bagian anu rentan tina angin sareng hujan. Kaktus ogé nunjukkeun katekunan. Tungtungna,…

Maca deui

Naon aspen tumuwuh panggancangna (Populus)?

Variétas aspen (Populus) anu paling gancang ngembang nyaéta poplar hibrid (poplar anu gancang), anu kalebet seueur spésiés tangkal. Catetan: Aspen, anu nami ilmiahna Populus, umumna katelah poplar, aspen, sareng cottonwood. Poplar hibrida (poplar tumuwuh gancang) tumuwuh gancang sareng tahan ka panyakit anu kuat. Waktu motong sakitar 8 taun langkung gancang tibatan…

Maca deui

Naon bédana HuangJinGe sareng Pothos (Epipremnum aureu)?

Bedana antara Pueraria lobata jeung Pothos (Epipremnum aureu) aya dina warna daunna, wangun daunna, watek tumuwuhna jeung konfigurasi taneuh. Catetan: Pothos, anu namina ilmiahna epiremnum aureum, biasana katelah ivy setan, anggur setan, pothos emas, arum Ivy, ratu marmer, atanapi anggur talas. Warna daun Pueraria lobata sareng Pothos (Epipremnum…

Maca deui

Naon khasiat kembang Pothos (Epipremnum aureu)?

Kembang Pothos (Epipremnum aureu) miboga fungsi hiasan, bisa nyucikeun hawa, nyerep ambeu anu aneh jeung meredakan wanda. Catetan: Pothos, anu namina ilmiahna epiremnum aureum, biasana katelah ivy setan, anggur setan, pothos emas, arum Ivy, ratu marmer, atanapi anggur talas. Kusabab kembang Pothos (Epipremnum aureu) gaduh pangaruh hiasan anu kuat, anjeun tiasa nempatkeun…

Maca deui

Kumaha bibit nangka (Artocarpus heterophyllus) bisa berkecambah?

Anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu pikeun melak siki nangka (Artocarpus heterophyllus) supados tiasa berkecambah. Lamun anjeun sow siki, Anjeun kudu ngadalikeun hawa antara 20 jeung 25 degrees Celsius. Anjeun kedah ngabersihan permukaan siki ku cai bersih. Saatos Anjeun soak siki dina larutan carbendazim pikeun 3 ~ ...

Maca deui

Jenis tangkal kayu manis? Naha éta tiasa hirup saatos mesek kulit kayu manis?

Kayu manis nyaéta kulit kayu manis. Sanggeus urang mesek kulit kayu manis, salami phloem tetep, kayu manis bisa terus salamet. Sareng ku cara ieu, kayu manis masih tiasa ngangkut gizi anu cukup pikeun ngajaga pertumbuhan normal. Kayu manis milik tangkal Lauraceae (Arbor). Kulit kayu manis berwarna coklat keabu-abuan dan memiliki…

Maca deui

Kumaha ngangkat kaktus Natal (Schlumbergera bridgesii) dina usum gugur?

Nalika urang melak kaktus Natal (schlumbergra bridgesii) dina usum gugur, urang kedah topcoat ku pupuk ipis sareng ngalaksanakeun pangropéa ventilasi. Catetan: Kaktus Natal, anu namina ilmiahna schlumbergera bridgesii, umumna katelah kaktus sukur. Kaktus Natal (Schlumbergera bridgesii) peryogi nyiram dina usum gugur. Urang cai unggal tilu poé. Dina waktos anu sami, urang…

Maca deui

Naha kaktus resep sinar panonpoé

Kaktus resep tumuwuh di lingkungan anu cahayana saé. Kaktus pisan toleran halodo. Ieu salah sahiji ti saeutik tutuwuhan anu bisa hirup di gurun. Sareng éta resep tumbuh di lingkungan anu seueur cahaya. Upami urang nyegah éta di tempat anu teu cekap cahaya, éta tiasa nyababkeun konéng sareng atrofi ...

Maca deui

Kumaha ngokolakeun Pothos (Epipremnum aureu)?

Anjeun kedah nyiram Pothos (Epipremnum aureu) dina waktosna, robih sadayana pot sareng moisten daun dina hujan. Catetan: Pothos, anu namina ilmiahna epiremnum aureum, biasana katelah ivy setan, anggur setan, pothos emas, arum Ivy, ratu marmer, atanapi anggur talas. 1. Semprotkeun cai dina waktuna Kusabab Pothos (Epipremnum aureu) nyaéta ...

Maca deui