Kumaha céri nyimpen éta?

Anjeun tiasa nyimpen céri ku sababaraha cara.

Anjeun tiasa nyimpen céri ku cara alami.

Anjeun tiasa nyimpen céri garing dina tempat semi rindang sareng ventilated.

Lamun rencana pikeun refrigerate céri, anjeun tiasa nyimpen dina kantong disegel.

Anjeun kedah ngontrol suhu antara -1 sareng 0 ℃.

Anjeun oge bisa nempatkeun eta dina wadah disegel jeung nempatkeun dina freezer.

Upami teu aya suhu anu rendah, anjeun tiasa nyimpen dina kardus.

Anjeun ogé tiasa nganggo pelestarian atmosfir anu dirobih, sareng anjeun kedah ngajaga konsentrasi karbon dioksida antara 12% sareng 26%.

1. pelestarian alam

Cherry mahal pisan.

Saatos mésér céri, kumaha anjeun tiasa tetep seger?

Pelestarian alami céri mangrupikeun salah sahiji metode.

Ulah ngumbah céri tacan rengse tur tetep garing.

Anjeun kedah nyimpen éta dina lingkungan semi rindang sareng ventilasi.

Ku cara kieu, anjeun tiasa nyimpen céri salami 3 dugi ka 4 dinten.

2. neundeun tiis

Pelestarian suhu rendah mangrupikeun cara anu umum pikeun ngajaga kadaharan seger.

Sateuacan Anjeun refrigerate, ulah ngumbah céri sarta ulah ngantep eta baseuh.

Anjeun tiasa nempatkeun langsung dina kantong anu disegel kana freezer kulkas sareng ngontrol suhu antara - 1 sareng 0 ℃.

Ku cara kieu, anjeun tiasa nyimpen céri sakitar 10 dinten.

3. Cryopreservation

Di sagigireun refrigeration, anjeun ogé tiasa freeze céri.

Kusabab suhu katirisan langkung handap, anjeun tiasa ngajaga céri langkung lami.

Sateuacan Anjeun beku céri, anjeun tetep teu ngantep céri noél cai.

Nempatkeun eta dina wadah disegel dina freezer Anjeun.

Anjeun kedah ngalembereh és sateuacan tuang céri.

Ku cara kieu, anjeun tiasa nyimpen céri sakitar sabulan.

Katirisan bakal ngagancangkeun leungitna gizi céri.

4. pelestarian karton

Upami anjeun teu gaduh kulkas sareng kaayaan suhu rendah anu sanés, anjeun ogé tiasa nyimpen céri dina kardus.

Anjeun kedah nutupan bagian handap karton ku anduk kertas sareng nempatkeun céri garing ka jerona.

Anjeun kedah nutupan karton ku lapisan anduk kertas.

Anjeun kedah nyimpen éta dina tempat anu tiis.

Ku cara kieu, anjeun tiasa nyimpen céri sakitar 7 dinten.

5. pelestarian atmosfir dikawasa

Pelestarian atmosfir anu dikontrol nyaéta tetep seger ku cara ningkatkeun eusi karbon dioksida dina hawa.

Kahiji, anjeun kudu soak céri dina leyuran kalsium klorida salila kira 2 jam.

Anjeun kudu nyandak céri kaluar nepi ka garing sarta nempatkeun dina kantong disegel pikeun refrigeration.

Anjeun kedah ngajaga suhu antara - 1 sareng 0 ℃ sareng konsentrasi karbon dioksida antara 12% sareng 26%.

Ku cara kieu, anjeun tiasa nyimpen céri sakitar 20 dinten.

Leave a Comment