Naon metode budidaya sareng pancegahan paliurus hemsleyanus?

Urang tiasa milih taneuh campuran anu ngandung taneuh daun ruksak, taneuh keusik sareng vermiculite pikeun melak paliurus hemsleyanus.

Dina waktos anu sami, urang ogé tiasa nambihan batu sareng pupuk organik ferméntasi kana taneuh campuran ieu.

Salaku tambahan, urang kedah ngontrol suhu antara 10 sareng 25 degrees Celsius.

Sumawona, kami ogé ngajamin masihan paliurus hemsleyanus 4-6 jam cahaya unggal dinten.

Salaku tambahan, anjeun kedah perhatikeun yén urang kedah ngarobih baskom pikeun paliurus hemsleyanus ti Maret dugi ka April.

Dina waktos anu sami, urang ogé tiasa ngalaksanakeun panyebaran ramet paliurus hemsleyanus sareng rutin motong dahan.

Kumaha cara ngokolakeun paliurus hemsleyanus?

Urang kedah milih taneuh campuran anu ngandung taneuh daun ruksak, taneuh keusik sareng vermiculite pikeun ngokolakeun paliurus hemsleyanus.

Dina waktos anu sami, urang ogé kedah nambihan batu sareng pupuk organik anu ruksak sareng ferméntasi kana taneuh campuran ieu.

Ieu tiasa ningkatkeun drainase sareng perméabilitas taneuh sareng ningkatkeun kandungan gizi na.

Urang kedah ngontrol suhu pertumbuhan paliurus hemsleyanus antara 10 ~ 25 ℃.

Leuwih ti éta, urang ogé kudu mastikeun yén paliurus hemsleyanus dibéré 4-6 jam cahaya unggal poe.

Salila periode tumuwuhna vigorous paliurus hemsleyanus, urang kudu nerapkeun pupuk cair ipis atawa pupuk nitrogén jeung fosfor ka dinya unggal bulan séjén.

Dina usum gugur, urang tiasa nerapkeun pupuk sanyawa fosfor kalium ka paliurus hemsleyanus sakali atanapi dua kali unggal bulan.

Salaku tambahan, dina musim semi sareng usum gugur, urang nyiram paliurus hemsleyanus unggal 3-4 dinten.

Dina usum panas, urang nyiram paliurus hemsleyanus unggal 1-2 dinten.

Dina usum tiis, urang nyiram paliurus hemsleyanus unggal 15-20 dinten.

Naon anu pancegahan?

Hadé pisan mun éta ngaganti baskom pikeun paliurus hemsleyanus ti Maret nepi ka April.

Kusabab lingkungan tumuwuh cocog dina waktos ieu.

Ku alatan éta, urang ogé bisa ngalaksanakeun ramet ramet pikeun paliurus hemsleyanus.

Ku cara kieu, pepelakan paliurus hemsleyanus bakal tumuwuh gancang.

Ti bulan Juni nepi ka Juli, paliurus hemsleyanus bakal tumuwuh galur anyar.

Sareng nalika urang ngarobih baskom pikeun paliurus hemsleyanus, urang tiasa nambihan pupuk organik kana taneuh.

Ku cara kitu, kandungan gizi dina taneuh bisa dipastikeun cukup, sangkan ngamajukeun tumuwuhna pepelakan paliurus hemsleyanus.

Dina usum panas, cuaca panas.

Ku alatan éta, urang kudu neukteuk off dahan nu tumuwuh teuing padet tur panjang teuing dina paliurus hemsleyanus.

Ieu tiasa ningkatkeun ventilasi sareng perméabilitas hawa pepelakan paliurus hemsleyanus.

Salila periode dormancy usum tiis, urang bisa neukteuk off sepuh, yellowing, kasakit jeung hama serangga, tumpang tindih jeung cabang forked on paliurus hemsleyanus.

Ieu bakal ngurangan leungitna cai jeung zat gizi dina paliurus hemsleyanus.

Leave a Comment