Kumaha dahar pot Opuntia Milpa Alta?

Urang tiasa nganggo taneuh alkali lemah keusik sareng perméabilitas anu saé pikeun tuang Opuntia Milpa Alta.

① Syarat taneuh: Opuntia Milpa Alta cocog pikeun taneuh alkali lemah keusik sareng perméabilitas anu saé.

Urang ogé tiasa nganggo taneuh kebon sareng lebu sekam padi pikeun nyiapkeun taneuh budaya.

② Lingkungan tumuwuh: mibangtahi ngarasakeun kaayaan lingkungan haneut, garing jeung ventilated.

Ku alatan éta, urang bisa ngokolakeun mibangta dina lampu kuat tanpa ngiuhan.

Leuwih ti éta, leuwih sae pikeun ngajaga suhu kamar di luhur 5 ℃ dina usum tiis.

③ Penyiraman: dina usum panas, taneuh kedah beueus.

Dina usum tiis, urang kudu ngadalikeun watering jeung ngajaga taneuh garing.

④ Fértilisasi: urang kedah nerapkeun pupuk organik busuk, sareng langkung saé henteu nerapkeun pupuk kimia.

Leave a Comment