Naha ibu hamil tiasa tuang buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss)?

Ibu hamil tiasa tuang buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss), tapi henteu langkung.

Catetan: Buah oray anu ngaran ilmiahna salacca zalacca gaertner voss, biasa disebut salak atawa buah kulit oray.

Buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss) nyaéta buah anu dihasilkeun di Asia Tenggara.

Bentukna seukeut di luhur sareng buleud di handap, sareng kulitna coklat semu beureum siga sisik kulit oray.

Saukuran endog.

Ku alatan éta, loba jalma bakal sieun dahar buah ieu.

Tapi nyatana buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss) beunghar ku gizi sarta rasana haseum jeung amis. Éta mangrupikeun buah anu cocog pikeun sagala umur.

Naha ibu hamil tiasa tuang?

Hayu urang tingali~

Naha ibu hamil tiasa tuang buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss)?

Buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss) beunghar ku rupa-rupa vitamin sareng mineral, sareng ngandung unsur renik anu luhur sapertos beusi, séng sareng kalsium.

Unggal 100g buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss) ngandung 28mg kalsium, 0-5g protéin, 42mg beusi jeung rupa-rupa vitamin.

Ibu hamil tiasa ngadahar buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss).

Éta tiasa nambihan protéin sareng vitamin anu diperyogikeun ku awak.

Buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss) beunghar ku kolagén, ku kituna éta produk kageulisan anu saé.

Saé pisan pikeun kulit awéwé.

Bisa ningkatkeun élastisitas kulit, jadi mantuan pikeun kageulisan awéwé.

Sajaba ti éta, buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss) ngabogaan bubur nikmat, nu bisa ningkatkeun napsu.

Dina waktos anu sami, éta ngandung langkung seueur pektin, ku kituna tiasa nyerep zat anu teu tiasa dicerna dina peujit sareng burih.

Ku kituna éta pohara mantuan pikeun ngaronjatkeun nyerna.

Ibu hamil rentan kabebeng.

Dahar buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss) tiasa gaduh pangaruh anu positif pikeun ngaleungitkeun kabebeng.

Mangpaat buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss) pikeun ibu hamil

Tina sudut pandang ubar tradisional Cina, buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss) miboga éfék évakuasi panas angin, ngaleungitkeun haus, ngeruk susu, tonifying tengah jeung Qi.

Éta ogé tiasa ngabantosan ngaleungitkeun runtah sareng nyaimbangkeun peran métabolisme.

Ieu mangpaat pikeun ibu hamil.

Sajaba ti éta, nalika kakandungan, ibu hamil kudu suplement jumlah badag protéin, beusi, kalsium jeung elemen renik séjén pikeun mantuan ibu hamil nyegah anemia sarta ningkatkeun physique maranéhanana.

Dina waktos anu sami, éta ogé ngabantosan tulang orok, saraf sareng pangwangunan anu sanés.

Sarta unggal 100g buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss) ngandung 321.86j panas, 0.5g protéin, 28mg kalsium jeung 4.2mg beusi.

Eusi gizi anu luhur sapertos kitu cocog pisan pikeun awéwé nalika kakandungan.

Hal utama pikeun ibu hamil ngadahar buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss)

Buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss) mangrupikeun buah anu tiis, janten ibu hamil kedah perhatosan henteu tuang langkung seueur nalika tuang.

Ibu hamil tiasa tuang hiji atanapi dua sadinten.

Samentara éta, buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss) nyaéta buah anu kalori tinggi. Entong tuang éta nalika ibu hamil kaserang pilek sareng batuk.

Leave a Comment