Naon jenis wintersweet (Chimonanthus praecox)?

Nalika urang melak wintersweet (Chimonanthus praecox), urang kedah milih taneuh nétral atanapi keusik kalayan lapisan taneuh anu jero sareng drainase anu saé.

Nalika urang melak wintersweet (Chimonanthus praecox), urang kedah milih taneuh nétral atanapi keusik kalayan lapisan taneuh anu jero sareng drainase anu saé.

Leuwih ti éta, urang kudu sow siki saméméh pengecambahan di cinyusu, jeung make kueh buncis salaku pupuk dasar.

Urang ngeusian wintersweet (Chimonanthus praecox) sareng melakna. Saatos compaction, urang cai eta, sarta watering kudu garing saméméh tuang.

Urang biasana kudu mindeng topdressing, tapi ogé nempatkeun eta dina tempat tiis pikeun budidaya, ku kituna pikeun nyingkahan lumangsungna kasakit jeung hama.

Wintersweet (Chimonanthus praecox) ngadopsi metode penanaman hawa terbuka sareng penanaman pot.

Nalika urang melak wintersweet (Chimonanthus praecox) dina hawa kabuka, urang kedah milih taneuh keusik nétral atanapi rada asam kalayan lapisan taneuh anu jero, panyumputan tina angin sareng sinar panonpoé sareng drainase anu saé.

Sarta kami biasana melak eta saméméh budding di cinyusu.

Bibit leutik kedah dipelak kalayan jarak barisan 30cmx50cm.

Bibit sedeng umur 3 taun dipelak dina jarak barisan 50cmx55cm.

Urang kedah ngeusian handapeun guha ku pupuk fern busuk sareng kueh kacang salaku pupuk dasar.

Saatos nutupan pupuk dasar kalayan lapisan taneuh, urang nempatkeun pepelakan Chimonanthus kalayan bal taneuh, teras eusian taneuh, lengkah sareng cai.

Penanaman potted kedah dibudidaya sacara saksama dina taneuh anu bengong, subur sareng lemes.

Sareng urang kedah nempatkeun keusik sareng batu di handapeun baskom.

Kami milih pepelakan leutik kalayan kuncup kembang pinuh dina usum awal unggal taun, teras mawa taneuh pikeun budidaya.

Anjeun tiasa ningali éta saatos kembangan.

Biasana urang kedah nempatkeun éta di luar sareng masihan lampu anu cukup.

Urang kudu cai sawah dipelak wintersweet (Chimonanthus praecox) sakali saméméh usum mimiti, jeung nerapkeun pupuk jeung cai sakali sanggeus kembang withers.

Tapi biasana urang henteu kedah nyiram sawah anu dipelakan wintersweet (Chimonanthus praecox).

Nalika cuaca garing teuing, urang ngan ukur tiasa nyiram kalayan leres.

Nalika nyiram usum tiis potted (Chimonanthus praecox), urang kedah ngawasaan prinsip nyiram saatos garing, sareng urang henteu tiasa nyiram langkung seueur.

Taneuh baskom henteu kedah baseuh teuing, tapi henteu kedah garing teuing.

Upami pot taneuh garing teuing, kembang moal mekar rapih.

Urang biasana nerapkeun pupuk ti bulan Juni nepi ka Séptémber unggal taun.

Pikeun wintersweet potted (Chimonanthus praecox), urang kedah sering topdressing pikeun ngamajukeun formasi sajumlah badag kuncup kembang, disebutkeun kembangan jarang.

Fosfor sareng kalium mangrupikeun pupuk utama dina lachen.

Ku cara kieu, wintersweet (Chimonanthus praecox) ngagaduhan kembang anu ageung, seueur sareng seungit.

Wintersweet (Chimonanthus praecox) kedah nengetan pruning dahan sareng daun salami pangropéa.

Urang motong dahan konéng sareng daun.

Salaku tambahan, urang ogé kedah nengetan ngamungkinkeun kembang wintersweet (Chimonanthus praecox) nampi cahaya anu tangtu sareng ngajaga suhu anu tangtu salami pangropéa.

Sareng urang kedah nempatkeun éta dina tempat anu berventilasi sareng tiis pikeun nyegah panyakit sareng hama.

Leave a Comment