Kumaha carana ngokolakeun tangkal duit (Pachira akuatik)?

When raising money tree (Pachira aquatic), we should mainly select suitable soil, provide sufficient light and appropriate watering and fertilization. Note: Money tree(Pachira aquatic) is known by its common names Malabar chestnut, French peanut, Guiana chestnut, Provision tree, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) and is commercially sold under the names Money tree and Money …

Maca deui

Kumaha kuduna tangkal duit (Pachira akuatik) ditempatkeun di ruang tamu?

Urang bisa nempatkeun tangkal duit (Pachira akuatik) di tengah ruang tamu, posisi Mingcai, posisi Cai Tenggara jeung lawang. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami tangkal Duit ...

Maca deui

Naha salah sahiji tina tilu tangkal duit (Pachira akuatik) konéng?

Aya seueur alesan naha salah sahiji tina tilu tangkal artos (Pachira akuatik) konéng. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, Tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami Tangkal Duit sareng Pabrik Duit. . Upami tongkat bulistir…

Maca deui

Naha daun tangkal artos (Pachira aquatic) tiasa pulih saatos sagging?

Sacara umum, lamun daun tangkal duit (Pachira akuatik) droop, éta bisa cageur. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, Tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami Tangkal Duit sareng Pabrik Duit. . Lamun tangkal duit (Pachira akuatik) narima ...

Maca deui

Kumaha cara melak tangkal artos (Pachira aquatic) pikeun budidaya hidroponik?

Nalika ngalaksanakeun budaya hidroponik motong cabang pikeun tangkal artos (Pachira akuatik), urang kedah nengetan waktos budaya hidroponik, sareng milih dahan, penanaman cabang sareng manajemén hidroponik. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna kastanye Malabar, kacang Perancis, kastanye Guyana, tangkal Provision, kacang Saba, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng…

Maca deui

Tangkal duit (Pachira aquatic) geus ragrag daun. Kumaha urang bisa ngalereskeun eta?

Lamun tangkal duit (Pachira akuatik) geus fallen daun, urang bisa nyokot opat ukuran di handap ieu: ngadalikeun volume cai, diluting pupuk, shading jeung cooling, jeung kontrol hama. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil ...

Maca deui

Daun tangkal duit (Pachira aquatic) konéng. Naha anjeun hoyong motong aranjeunna?

Urang kudu motong daun konéng dina tangkal duit (Pachira akuatik). Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, Tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami Tangkal Duit sareng Pabrik Duit. . Ieu pikeun nyegah kakurangan…

Maca deui

Sabaraha taun tangkal artos (Pachira aquatic) tiasa digedékeun?

Tangkal artos (Pachira aquatic) gaduh vitalitas anu kuat sareng adaptasi kana lingkungan. Sacara umum, éta bisa lepas pikeun dekade atawa malah ratusan taun. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami Duit ...

Maca deui

Kumaha cai tangkal duit (Pachira akuatik)?

Nalika watering tangkal duit (Pachira akuatik), urang kudu nuturkeun prinsip garing ngaliwatan watering, lajeng cai eta sanggeus taneuh robah jadi bodas tur garing. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, chestnut Guyana, tangkal Provision, kacang Saba, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil di handapeun…

Maca deui

Dupi anjeun tiasa menyemprot cai dina pacquara?

Dina prosés ngajaga tangkal duit (Pachira akuatik), urang tiasa nyemprot cai dina daunna dina kaayaan normal. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, Tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami Tangkal Duit sareng Pabrik Duit. . …

Maca deui