Naon basa kembang kaktus

Kaktus anu kuat tur tabah, perbaikan diri, teguh iman sarta tetep dina kembang basa sunda. Basa kembang kaktus kuat sareng tegas, anu dianggo pikeun nganyatakeun karakteristik karakter jalma anu sieun kasusah. Basa kembang kaktus ogé nganyatakeun perbaikan diri, anu dianggo pikeun nempatkeun kahayang pikeun kualitas anu saé. Basa kembangna ogé ngagambarkeun…

Maca deui

Naon ciri-ciri tutuwuhan kayu?

Rimpang tutuwuhan kayu bakal ngabentuk sajumlah ageung xilem nalika tumuwuh. Nurutkeun jangkungna tutuwuhan jeung posisi dahan, urang bisa ngabagi tutuwuhan Woody kana tangkal (Arbor), Bush (shrub) jeung satengah shrub (subshrub). Tangkal (Arbor) boga jangkungna mimitian ti 6 méter nepi ka puluhan méter, kalawan batang atra. Rungkun (ruhun)…

Maca deui

Kumaha kaktus diangkat

Kami ngangkat kaktus pikeun nampi cahaya anu cekap. Kami ngangkat kaktus sareng ngantosan dugi ka taneuh garing sateuacan nyiram. Dina musim semi sareng usum gugur, urang kedah ngabuahan unggal 20 ~ 30 dinten. Sajaba ti éta, urang kudu ngajaga lingkungan haneut tina 20 ~ 30 ℃. …

Maca deui

Kumaha cara nungkulan daun Pothos (Epipremnum aureu) anu konéng?

Lamun daun Pothos (Epipremnum aureu) ngahurungkeun konéng, Anjeun kudu shading treatment, watering lumrah, ngagantian taneuh baskom jeung suplement gizi. Catetan: Pothos, anu namina ilmiahna epiremnum aureum, biasana katelah ivy setan, anggur setan, pothos emas, arum Ivy, ratu marmer, atanapi anggur talas. Anjeun kedah ngawangun jaring shading di luhur Pothos ...

Maca deui

Naon metode nyiram kaktus

Salila periode pertumbuhan kaktus, urang kedah nyiram unggal satengah bulan sareng ngajaga hawa beueus. Salila periode tumuwuh kaktus, urang kudu cai unggal satengah bulan jeung ngajaga hawa beueus Dina usum panas, urang bisa cai unggal 10 poé. Nalika suhu luhur teuing, urang tiasa nyiram unggal minggu sanés. …

Maca deui

Kumaha ngaidentipikasi Rhamnus grandiflora?

Wangun daun Rhamnus grandiflora nyaéta lonjong lega, lonjong, lonjong jarum tibalik ipis, sareng ujungna ngagaduhan huntu gergaji sirkular beureum. Leuwih ti éta, inflorescence of Rhamnus grandiflora nyaéta umbelliform, sarta bentuk petals lega oval jeung oval. Warna kembang Rhamnus grandiflora nyaéta bodas sareng konéng ngora, sareng jaman kembanganna nyaéta…

Maca deui

Naon ari apel duri (Datura stramonium)?

Apel Thorn (Datura stramonium) disebut oge Yangjinhua, Kembang Tarompet, terong gunung jeung Panonpoé Tilelep, sarta sakabeh tutuwuhan téh bahya. Catetan: Apel duri, anu namina ilmiahna datura stramonium), biasa katelah apel duri, jimsonweed (jimson weed), snare setan, atanapi tarompet setan. Tapi seueur jalma ngabingungkeun lili lancah beureum (Lycoris radiata) sareng cucuk ...

Maca deui