Kumaha kalembaban hawa mangaruhan tuna Opuntia sareng pepelakan succulent?

Kalembaban hawa anu rendah bakal mangaruhan kana kamekaran tuna Opuntia sareng pepelakan succulent. Kalembaban hawa penting pisan pikeun palem sareng kembang daging. Tuna Epiphytic Opuntia asalna tina leuweung hujan tropis anu kalembaban anu luhur. Ku alatan éta, situs budidaya kedah ngajaga kalembaban hawa anu luhur. Tumuwuh pangalusna dina cahaya lemes sareng cukup, luhur…

Maca deui

Tiasa kaktus ngubaran wasir

Urang tumbuk bubur kaktus pikeun ngaleungitkeun wasir. Kaktus boga pangaruh relieving tangtu on hemorrhoids. Kaktus boga épék nguatkeun burih, relieving nyeri, reureuh tendons sarta ngaktipkeun sirkulasi getih. Kami nyandak kaktus seger sareng cabut cucuk na. Teras we ngumbah bubur sareng cai, mash sareng nerapkeun kana tatu. Urang ngagunakeun…

Maca deui

Naha kaktus peryogi cai

Sanaos kaktus mangrupikeun pepelakan anu tahan halodo, éta tetep kedah disiram. Sanaos kaktus mangrupikeun pepelakan anu tahan halodo, éta tetep kedah disiram. Urang tiasa nyiram ku cai keran biasa. Dina musim semi jeung gugur, urang biasana cai sakali unggal 15 ~ 20 poé. Urang kedah nyiram sacara saksama dina hiji waktos sareng ngahindarkeun balong. Dina usum panas,…

Maca deui

Naon anu dilakukeun kaktus

Kaktus tiasa ngabersihkeun hawa sareng gaduh pangaruh kaéndahan. Ngabersihan hawa mangrupikeun salah sahiji fungsi utama kaktus. Éta ogé ngagaduhan fungsi ubar sareng tiasa didahar. Urang nimba zat mangpaat na atawa cabut batang lembut na keur konsumsi, nu mangpaat pikeun kaséhatan urang. Salaku tambahan, kaktus ogé maénkeun peran anu saé…

Maca deui

Naon ciri-ciri tutuwuhan tuna Opuntia?

Tuna Opuntia gaduh daya adaptasi anu kuat sareng sababaraha panyakit sareng hama. Tuna Opuntia milik kulawarga tuna Opuntia. Leuwih ti éta, aya leuwih ti 2000 rupa tutuwuhan tuna Opuntia. Daunna degenerate jadi tulang tonggong jeung bulu, tapi batang maranéhanana jadi pulpy jeung fleshy tutuwuhan. Wangunna robah taya watesna. Aya anu buleud sareng aya anu…

Maca deui

Nagara mana anu pangheulana ngokolakeun pepelakan tuna Opuntia?

Sawatara nagara Éropa kalawan industri navigasi rélatif maju anu munggaran ngokolakeun sarta nalungtik tutuwuhan tuna Opuntia. Sawatara nagara Éropa kalawan industri navigasi rélatif maju anu munggaran ngokolakeun sarta nalungtik tutuwuhan tuna Opuntia. Ieu bisa dikonfirmasi tina literatur tutuwuhan mimiti. Numutkeun kana panilitian, Spanyol mangrupikeun anu munggaran nyebarkeun…

Maca deui

Kumaha cai kaktus

ml Dina musim semi, urang nyiram kaktus saminggu sakali. Dina musim semi, urang nyiram kaktus saminggu sakali. Dina usum gugur, urang tiasa nyiram sakali unggal 12 dinten. Sareng kedahna henteu aya cai dina pot kembang. Urang tiasa nyiram unggal opat dinten dina usum panas. Dina usum tiis, nalika suhu handap dikurangan 5 ℃, urang kedah ...

Maca deui

Bisa dahar kaktus

Urang tiasa motong kaktus kana filamén, celup sareng madu atanapi ngadamel tea. Kaktus nontoksik tiasa didahar. Sareng konsumsi anu leres tiasa nyegah sareng ngubaran panyakit jantung koronér sareng hipertensi. Urang tiasa motong kaktus kana filamén sareng tuang atah sareng madu, atanapi ngadamel tea sareng nginum. Urang ogé tiasa nempatkeun kana…

Maca deui

Naha kaktus ramo awéwé (mammillaria elongate) mekar

Kaktus ramo Lady (mammillaria elongate) biasana mibanda kembang bodas atawa oranyeu leutik dina awal usum panas. Catetan: Kaktus Ladyfinger, anu nami ilmiahna mammillaria elongate, biasana katelah kaktus renda emas atanapi kaktus ladyfinger. Kaktus jari lady (mamillaria elongate) mangrupikeun pepelakan kembangan. Biasana ngagaduhan kembang bodas atanapi oranyeu leutik dina awal usum panas. Nya…

Maca deui