Naha céri tiasa nganggo péstisida?

Anjeun tiasa masihan péstisida céri. Cherry mangrupikeun jinis ramuan, sareng buahna lembut sareng juicy. Ku alatan éta, éta leuwih rentan ka hama jeung baktéri dina prosés tumuwuhna. Janten anjeun kedah masihan inséktisida céri. Nalika anjeun panén céri, bakal aya sakedik péstisida anu tinggaleun dina céri. Ieu sakedik ngarugikeun…

Maca deui

Kumaha melak céri dina pot?

Anjeun tiasa melak céri dina pot ku cara di handap ieu. Anjeun kedah milih pot kembang kalayan diaméter sakitar 28 cm. Anjeun kudu ngubur cinders luyu jeung gravel leutik dina taneuh keusik. Anjeun kedah milih cabang anu séhat panjangna 15 cm, sareng éta mangrupikeun rupa-rupa dwarf. Anjeun kedah …

Maca deui

Bakal bibit céri berkecambah?

Sikina Cherry tiasa berkecambah. Anjeun kedah melak siki céri dina taneuh anu cocog pikeun kamekaran. Anjeun kedah mésér céri seger sareng dewasa sareng cabut pulp tina pabeungeutannana. Anjeun kedah garing dina tempat anu tiis sareng berventilasi. Anjeun kedah nyampur taneuh daun anu ruksak, taneuh pastoral sareng perlit pikeun ngadamel baskom ...

Maca deui

Dimana céri dijieun?

Produsén céri panggedéna di dunya aya di Amérika Serikat. Buah céri anu diproduksi di Amérika Serikat kualitasna luhur. Cherry téh bergizi sarta bisa ningkatkeun napsu jeung nyerna dahareun. Cherry asalna di Amérika Serikat Cherry mangrupakeun jenis buah tangkal. Kusabab éta munggaran didaptarkeun, jalma nyebatna…

Maca deui

Naon rupa kembang céri?

Inflorescence Cherry nyaéta corymbose. Cherry ngagaduhan 3-6 kembang per inflorescence. Kelopak Cherry bodas sareng bentukna lonjong. Mangsa kembangan Cherry nyaéta ti Maret nepi ka April. Kembang céri dibuka dina dinten anu cerah sareng ditutup dina dinten anu henteu cerah. Cherry blossoms jeung cherry blossoms utamana béda dina fungsi, warna jeung penampilan. Ciri-ciri kembang céri…

Maca deui

Kumaha dahar céri?

Cherry ngagaduhan seueur cara tuang. Cherry bisa dipaké pikeun nyieun anggur. Ieu utamana pikeun fermentasi bubur sanggeus nambahkeun anggur béas. Anjeun oge bisa freeze céri. Ieu mangrupikeun obat kuat anu dipikabutuh pikeun ngaleungitkeun panas usum panas. Anjeun tiasa mesek céri sareng nyampur sareng bubur pikeun ngadamel jam. Rasana langkung saé. …

Maca deui