Kumaha tangkal duit (Pachira akuatik) tumuwuh luxuriantly?

Upami anjeun hoyong tangkal duit (Pachira akuatik) tumuwuh luxuriantly, urang kudu nengetan lingkungan haneut jeung aplikasi pupuk ipis, sarta ogé masihan eta jumlah luyu watering, loosening taneuh pikeun pot, pruning jeung pencegahan serangga. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, chestnut Guyana, ...

Maca deui

Naon anu kudu dipigawé lamun daun tangkal duit (Pachira akuatik) layu atawa gugur?

Lamun daun tangkal duit (Pachira akuatik) layu atawa gugur, urang kudu ngurangan fértilisasi, kontrol watering, ngiuhan jeung tiis handap, kontrol hama jeung ventilasi jeung dehumidification. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, chestnut Guyana, tangkal Provision, kacang Saba, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil di handapeun…

Maca deui

Kumaha tangkal duit (Pachira akuatik) tumuwuh ogé?

Lamun hayang tangkal duit (Pachira akuatik) tumuwuh ogé, Anjeun kudu inget lima titik konci seleksi taneuh baskom, suhu lampu, kalembaban, watering, fértilisasi biasa na pruning. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna kastanye Malabar, kacang Perancis, kastanye Guyana, tangkal Provision, kacang Saba, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng…

Maca deui

Kumaha tangkal duit (Pachira akuatik) tiasa akar gancang?

Aya loba cara sangkan dahan tangkal duit (Pachira akuatik) gancang berakar. Biasana, urang tiasa nyelapkeun dahan tangkal artos (Pachira aquatic) kana taneuh anu dicampurkeun sareng taneuh daun anu ruksak sareng keusik kasar dina proporsi 2: 1. Teras urang tiasa ngantepkeun tangkal artos (Pachira akuatik) akar sacara alami. Leuwih ti éta,…

Maca deui

Dimana kuring kedah nyiram tangkal artos (Pachira akuatik)?

Nalika nyiram tangkal artos (Pachira aquatic), urang tiasa nyiram sapanjang ujung pot kembangna. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, Tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami Tangkal Duit sareng Pabrik Duit. . Ieu tiasa ngirangan…

Maca deui

Naon kinerja kakurangan cai dina tangkal duit (Pachira akuatik)?

Tangkal duit (Pachira aquatic) bakal némbongkeun rasa daun drooping sarta beungeut kusam lamun kakurangan cai. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami tangkal Duit sareng Duit ...

Maca deui

Naha anjeun badé lebet sareng ningali tangkal artos (Pachira akuatik) sareng anjeun masih tiasa ngenalkeun artos?

Tangkal artos (Pachira aquatic) mangrupikeun pepelakan dedaunan kulawarga umum. Éta ogé seueur pentingna Feng Shui nalika urang nempatkeun éta di bumi, sareng langkung saé ningali rejeki nalika urang lebet kana panto. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, chestnut Guyana, tangkal Provision, Saba ...

Maca deui

Kumaha carana ngokolakeun tangkal duit (Pachira akuatik)?

Nalika ngangkat tangkal artos (Pachira akuatik), urang kedah milih taneuh anu cocog, nyayogikeun cahaya anu cekap sareng nyiram sareng pupuk anu pas. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami tangkal Duit sareng Duit ...

Maca deui

Kumaha kuduna tangkal duit (Pachira akuatik) ditempatkeun di ruang tamu?

Urang bisa nempatkeun tangkal duit (Pachira akuatik) di tengah ruang tamu, posisi Mingcai, posisi Cai Tenggara jeung lawang. Catetan: Tangkal artos (Pachira akuatik) dikenal ku nami umumna Malabar chestnut, kacang Perancis, Guiana chestnut, tangkal Provision, Saba nut, Monguba (Brazil), Pumpo (Guatemala) sareng dijual sacara komersil kalayan nami tangkal Duit ...

Maca deui