Naon metode budidaya sareng pancegahan Agave potatorum?

Kentang agave biasana disebarkeun ku motong atanapi cabang. 1. Ciri jeung kabiasaan tumuwuh Agave potatorum boga tutuwuhan pondok. Dasar daunna dikelompokeun sareng disusun dina bentuk rosette. Daunna bentukna obovate, panjangna 20-25 cm sareng rubak 9-11 cm. Dasarna sempit, kandel, sareng bodas kulawu atanapi cyan lampu. Nya…

Maca deui

Kumaha tandur wintersweet (Chimonanthus praecox)?

Aya metode grafting umum sapertos chitersweex sareng winprun. Aya metode grafting umum sapertos chitersweex sareng winprun. Metodeu motong utamana dilaksanakeun dina Maret unggal taun. Urang milih siki ukuran gandum gandum, sarta nimba kira-kira hiji taun cabang kandel tina rupa ningkat wintersweet (Chimonanthus praecox) pikeun motong. …

Maca deui

Naon jenis wintersweet (Chimonanthus praecox)?

Nalika urang melak wintersweet (Chimonanthus praecox), urang kedah milih taneuh nétral atanapi keusik kalayan lapisan taneuh anu jero sareng drainase anu saé. Nalika urang melak wintersweet (Chimonanthus praecox), urang kedah milih taneuh nétral atanapi keusik kalayan lapisan taneuh anu jero sareng drainase anu saé. Sumawona, urang kedah nyebarkeun siki sateuacan pengecambahan di musim semi, sareng nganggo kueh kacang salaku basa ...

Maca deui

Kumaha dahar buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss)?

Buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss) tiasa didahar atah, digoréng, diasinkeun, direndam dina anggur, atanapi dicelup dina gula. Catetan: Buah oray anu ngaran ilmiahna salacca zalacca gaertner voss, biasa disebut salak atawa buah kulit oray. Buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss) ngawujudkeun jinis anyar buah aheng anu…

Maca deui

kumaha upami greenovia dodrantalis (Mawar Gunung)?

If greenovia dodrantalis (Mawar Gunung) geus garing, urang bisa soak dina cai rooting sarta melak dina taneuh gizi beueus. Catetan: Greenovia dodrantalis, nu ngaran ilmiahna aeonium dodrantale, ilahar disebut greenovia, acuk perawatan succulent atawa gunung ros succulent. Lamun greenovia dodrantalis (Mawar Gunung) geus garing, urang bisa soak dina rooting ...

Maca deui

Naha ibu hamil tiasa tuang buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss)?

Ibu hamil tiasa tuang buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss), tapi henteu langkung. Catetan: Buah oray anu ngaran ilmiahna salacca zalacca gaertner voss, biasa disebut salak atawa buah kulit oray. Buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss) nyaéta buah anu dihasilkeun di Asia Tenggara. Bentukna seukeut dina luhureun sareng buleud…

Maca deui

Kumaha atuh greecai novia dodrantalis (Mawar Gunung)?

Urang teu kedah cai greenovia dodrantalis (Gunung Mawar) sering teuing dina musim semi sareng usum gugur. Catetan: Greenovia dodrantalis, nu ngaran ilmiahna aeonium dodrantale, ilahar disebut greenovia, acuk perawatan succulent atawa gunung ros succulent. Urang teu kedah cai greenovia dodrantalis (Gunung Mawar) sering teuing dina musim semi sareng usum gugur. Biasana urang tiasa nyiram sakali…

Maca deui

Naon metode budidaya sareng pancegahan succulent greenovia dodrantalis (Mawar Gunung)?

Nalika urang ngangkat greenovia dodrantalis (Gunung Mawar), urang kedah masihan cukup lampu. Catetan: Greenovia dodrantalis, nu ngaran ilmiahna aeonium dodrantale, ilahar disebut greenovia, acuk perawatan succulent atawa gunung ros succulent. Greenovia dodrantalis (Gunung Mawar) kudu ngagunakeun taneuh leupas sarta breathable. Urang bisa nambahkeun sababaraha cangkang endog appropriately. Sareng urang biasana cai…

Maca deui

Naon ari buah oray (Salacca zalacca Gaertner Voss)?

Buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss) nyaéta buah anu kasohor di Asia Tenggara. Catetan: Buah oray anu ngaran ilmiahna salacca zalacca gaertner voss, biasa disebut salak atawa buah kulit oray. 1. Inpormasi dasar Buah oray (Salacca zalaca Gaertner Voss) nyaéta buah anu kasohor di Asia Tenggara. Éta kalebet kana genus…

Maca deui

Kumaha breed wintersweet (Chimonanthus praecox)?

Urang umumna ngagunakeun rambatan grafting jeung ramet ramet pikeun baranahan wintersweet (Chimonanthus praecox). Wintersweet (Chimonanthus praecox) ngagaduhan seueur metode beternak. Rambatan grafting sareng ramén ramet biasana dianggo. Rambatan grafting nyaéta pikeun ngabasmi akar sareng dahan, teras ngahijikeun kambiumna sareng dibungkus ku pilem anu tetep seger. Hadé pisan mun éta melak aranjeunna dina taneuh. …

Maca deui